Benoemingen lid van de raad van de gemeente Tiel

Dit item is verlopen op 12-07-2018.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 31-05-2018

Benoeming B. van Gurp

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Tiel, maakt ingevolge artikel W 7 van de Kieswet bekend dat Van Gurp, B. (Bart) (m), wonende te Tiel, bij besluit van maandag 28 mei 2018 benoemd is tot lid van de raad van de gemeente Tiel.

Het betreft de benoeming in de vacature die is ontstaan wegens het vervullen van een met het lidmaatschap onverenigbare betrekking door Melissen, M.J.J. (Marcel) (m), wonende te Tiel.

Benoeming T. Wagensveld

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Tiel, maakt ingevolge artikel W 7 van de Kieswet bekend dat Wagensveld, T. (Tessa) (v), wonende te Tiel, bij besluit van donderdag 31 mei 2018 benoemd is tot lid van de raad van de gemeente Tiel.

Het betreft de benoeming in de vacature die is ontstaan wegens het vervullen van een met het lidmaatschap onverenigbare betrekking door Kreuk - Wildeman, C.J. (Carla) (v), wonende te Tiel.

Benoeming C.M. Vosselman

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Tiel, maakt ingevolge artikel W 7 van de Kieswet bekend dat Vosselman, C.M. (Toos) (v), wonende te Tiel, bij besluit van donderdag 31 mei 2018 benoemd is tot lid van de raad van de gemeente Tiel.

Het betreft de benoeming in de vacature die is ontstaan wegens het vervullen van een met het lidmaatschap onverenigbare betrekking door Groen, G.G.G. (Frank) (m), wonende te Tiel.